29 Aralık 2017 Cuma

ÇEYREK ASIRLIK GURUR, AHLAT GAZETESİ 25 YAŞINDA, AHLAT KÜLTÜR SANAT VE ÇEVRE VAKFI, İlhami NALBANTOĞLU


AHLAT GAZETESİ 206. SAYISI İLE 25. YILINI TAMAMLADI
ÇEYREK ASIRLIK GURUR
Ahlat Gazetesi'nin İlk Sayısı
Ahlat  Gazetesi,  başta Ahlat olmak üzere, önce çevredeki, daha sonra da bölgedeki tarihi ve kültürel mirasın korunması, gelecek kuşaklara taşınması için çeyrek yüzyıllık bir emek sarf eden bir yayın kuruluşunun adıdır.
            Ahlat Kültür Sanat ve Çevre Vakfı’nın yayın kuruluşudur. Bu Vakfın kuruluş belgesinde yazılı olan ilkeler doğrultusunda hareket etmektedir.
Ulusal ve Uluslararası Basın-Yayın kurallarından bir milim sapmadan 25. Yılını tamamlamanın gururunu taşımaktadır.
Yayın hayatı boyunca önüne hedef olarak koyduğu, “Ahlat ve Çevresi’nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne Alınması” konusunun takipçisi olmuştur.
Başarısını, hiçbir özel ya da kişi, kurum ve kuruluştan hiçbir maddi destek, araç, gereç, yardım
almaksızın gerçekleştirmiş, sorumluluklarını aksatmaksızın yükümlülüklerini ciddiyetle yerine getirmiştir.
            Ahlat Gazetesi, bu işlevini sürdürürken okuyucularından aldığı pozitif katkıları sayfalarına taşımayı görev kabul etmiş, aldığı eleştirileri ise cesaretle sütunlarına taşınmaktan kaçınmamıştır.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş, dünya durdukça varoluş ilkeleri doğrultusunda, kaliteli, nitelikli, saygın, sabırlı, inançlı, manevi değerlere saygılı bir yayın anlayışı içinde çeyrek asrı geride bırakmıştır.
Yayın hayatı boyunca, yazı, makale, inceleme, araştırma, rapor, anı, şiir göndererek destek sağlayan, yazar, çizer, şair, araştırmacı, gazeteci, akademisyen, diplomat, bürokrat, teknokrat düşünür, politikacı dostlarımıza ve okurlarımıza  en içten, samimi teşekkürlerimizi sunuyoruz…

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder